Ryanair - akce na letenky
Heh :) Kdyz ja chodil do školy, a naši s náma chtěli ve školním roce na týden k moři, tak se musela poslat žádost a škola musela vystavit oficiální "uvolnění z výuky"... :)
Byla to střední škola a psal se rok cca 1996 .)
Na gymplu mají moje děti ve školním řádu, že absenci delší než 3 dny musí odsouhlasit ředitel. Takže jsme vypsali papír a třídní to s ním vyřídily. Když se to ví dopředu, tak v tom nevidím problém.
Eliana napsal(a):.Nevím jak teď, ale kdysi když jsem byla na základce a na střední, tak se akorát dala žádost řediteli školy a běžně mě na dva týdny v červnu pustili.
Já když byla na základce a na střední, tak se jezdilo akorát tak do p***** :) To jen pro odlehčení. Děti jsem potom také čas od času omlouvala, na gymplu na to koukali divně, ale to byl spíš problém konkrétní učitelky.
Stanovila jsem si limity - po Evropě jaro, podzim 1,3-1,5k, léto 2k, když to bude něco "extra" tak 3k, za tyhle ceny se dá, mírný nekomfort v podobě brzkého nebo nočního odletu se dá přežít, jsme dva dospělí ;)
Smartwings - nechápu... a btw jejich odlety bývají také velmi často v 01:00 hod. atp - co jsem tak vyslechla od známých a kupodivu jim to přišlo za ty prachy v pořádku :)
Tak ono u sw záleží na tom kam a kdy... třeba do Dubaje bývají často nejlevnější, a časy odletů mají taky skvělé :)
Tak ja koupila Dubaj u Wizzu z Vidne prvne za 100€, jsme 4, takze to lita, SW do Dubaje by se mi kroutily panenky, i kdyz je to z Prahy.
Dnes Ryan z Prahy od 356,- Kč ow, Vídeň od 12,99 E ow; lety do konce května. Někdy se takhle utrhnou a doplňují asi místa v letounech :D